Zakelijk

Een unieke bedrijfspromotie, of marketingstunt begint bij iets unieks. Wat is er nu meer onderscheidend dan een zelf ontworpen tijdelijke tattoo? Doe hieronder vrijblijvend een offerte aanvraag en ontvang binnen 24 uur reactie.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Waarom neptattoo.be?

Watervaste tattoo's

4-5 dagen lang zichtbaar

Zwart/wit of in kleur

Huid- en milieuvriendelijk

Samenwerking met Domino’s Oldenzaal

Jouw design maken wij werkelijkheid

Neptattoo.be, jouw bestemming voor op maat gemaakte tijdelijke tattoo’s! Ben je op zoek naar een unieke plaktattoo die speciaal voor jou is ontworpen? Zoek niet verder! Bij Neptattoo.be maken we tijdelijke tattoo’s op maat in grote én kleine getallen. Dit is al mogelijk vanaf 50 tattoo’s.

Plaktattoo’s volledig op maat

Of je nu een opvallende namaak tattoo wilt laten maken voor een speciaal evenement, of gewoon wat plezier wilt hebben met het uitproberen van verschillende ontwerpen, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Met onze hoogwaardige materialen en professionele ontwerpteam kunnen we een breed scala aan plaktattoo’s produceren, helemaal volgens jouw eigen ontwerp en specificaties.

Snelle levering & perfecte service

Bij Neptattoo.be geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice. Onze tijdelijke tattoo’s zijn gemakkelijk aan te brengen en veilig voor alle huidtypes, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe look. En dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om je gepersonaliseerde neptattoo in handen te krijgen.

Val op met een gepersonaliseerde tattoo voor het hele bedrijf. Door een tijdelijke tattoo op te plakken is het niet meer nodig om te lopen met vervelende bandjes of onscherpe stempels. Daarnaast zijn tijdelijke tattoos gemakkelijk op te plakken en kunnen deze enkele dagen blijven zitten.

Ook per e-mail te bereiken (reactie binnen 24 uur)
Info@neptattoo.be