Zakelijk

Op maat gemaakte tijdelijke tattoo’s voor bedrijven

Een unieke bedrijfspromotie, of marketingstunt begint bij iets unieks. Wat is er nu meer onderscheidend dan een zelf ontworpen tijdelijke tattoo?

Volledig op maat gemaakt

Het ontwerpen van een op maat gemaakt design en het maken van de tijdelijke tatoeage is al mogelijk vanaf 50 tattoo’s en hierdoor erg toegankelijk voor midden- en grote bedrijven. Stuur ons jouw gewenste design toe en we gaan aan de slag met de productie van de tattoo’s. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de tattoo ontwerpen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

Bedrijfsfeesten, beurzen of marketingacties

Val op met een gepersonaliseerde tattoo voor het hele bedrijf. Door een tijdelijke tattoo op te plakken is het niet meer nodig om te lopen met vervelende bandjes of onscherpe stempels. Daarnaast zijn tijdelijke tattoos gemakkelijk op te plakken en kunnen deze enkele dagen blijven zitten.

Op een andere manier samenwerken?

Wil je reseller worden van onze producten of van jouw eigen ontworpen tatoeage? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook staat neptattoo.be open voor samenwerkingen met websites of influencers om tegen een vergoeding onze tijdelijke tatoeages te promoten. Ben je hierin geïnteresseerd? Dan komen we graag met je in contact!

Samenwerking met Domino’s Oldenzaal