Rug tattoo

Banner Neptattoo
Banner Neptattoo

Heb jij binnenkort een tof feest, cool concert of vet festival in je agenda staan? Denk dan eens aan een nep rug tattoo. Daarmee voeg jij echt iets toe aan je outfit. Zeker als je bijvoorbeeld een hemd of een laag uitgesneden jurk draagt is een neppe tattoo op je rug spannend, stoer en sexy. In eerste instantie krijgen mensen misschien alleen maar een glimp mee van de lichaamsversiering op je rug. Af en toe piept een klein stukje van de tattoo op je rug net onder je hemd of shirt uit. Als je danst verschuift een klein stukje stof van je jurk en komt een spannend stukje nep tattoo op je rug tevoorschijn. Iedereen in de club of op het festivalterrein vraagt zich af waar die staart of vleugel deel van uitmaakt. Wat zou er nog meer onder dat hemd of onder die jurk zitten?

Verschillende soorten rug tattoos

Een fake tattoo op de rug heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je ziet ze niet voor niks terugkomen in veel badass speelfilms. Denk aan ‘de girl with the dragon tattoo, Snatch en Cape Fear’. Maar wat zegt een tijdelijke rug tattoo over jou? Wat jij wil. Op het ene moment neem je gewoon een nep tattoo op je rug met engelen, bloemen en wolken. Het andere moment kies je voor een tattoo met schedels, draken en demonen. Elke fake tattoo voor op de rug is anders en geeft je een andere uitstraling. Ze zijn heel makkelijk aan te brengen en net zo snel weer te verwijderen. Dus experimenteer er maar op los.

Een fake rug tattoo voor gelegenheden

Zie een nep tattoo op je rug als een accessoire, net zoals horloges, kettingen, ringen, armbanden, hoeden en sjaals dat ook zijn. Voor elke gelegenheid en elke outfit is er een geschikte tattoo. Draag hem onder een effen T-shirt zodat er een deel boven je kraag en onder je mouwen vandaan komt. Of draag een jurk of blouse met doorschijnende rug waar je nep rug tattoo doorheen schijnt. Reken maar dat je heel wat hoofden gaat laten draaien. Als het te warm wordt trek je gewoon je T-shirt uit en kan iedereen fake rug tattoo in volle glorie bewonderen. En de nep tattoo voor op je rug is ook nog watervast! Dus je kunt er gewoon mee gaan zwemmen!

Experimenteren met tijdelijk rug tattoo

Een rug tattoo is een dure, pijnlijke en langdurige onderneming voor dat hij je rug siert. Dus je moet echt wel zeker van je zaak zijn voor je de tattoo artiest aan het werk zet. Je koopt toch ook niet ongezien een auto? Nee, je maakt een paar proefritjes in verschillende modellen voor je een keuze maakt. Zie het als een paar proefritjes voor je eventueel voor de real deal gaat. Welke stijl van tijdelijke rug tattoos hoort bij jou? Welk formaat past het beste op jouw rug? Je plakt ze makkelijk op en verwijdert ze weer net zo snel. Dat is een veilig idee! 

Nep rug tattoo kopen bij neptattoo.be

Er is een enorme keuze uit fake rug tattoos en je vindt ze allemaal overzichtelijk bij elkaar bij neptattoo.be. Bij ons krijg je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bovendien hanteren we duidelijk voorwaarden zoals gratis verzending van je bestelling en een niet-goed-geld-terug garantie.

is toegevoegd aan je winkelmand.
Afrekenen