Sleeve tattoo

Banner Neptattoo
Banner Neptattoo

Tijdelijke sleeve tattoo

Het T-shirt is een onmisbaar item in elke garderobe. Wist je trouwens dat dit kledingstuk in eerste instantie bedoeld was als ondergoed? Maar toen iconen als James Dean en Marlon Brando het T-shirt als bovenkleding gingen dragen was de trend gezet. Een echte ode aan het T-shirt is de nep tattoo sleeve of fake tattoo halve sleeve. Zeker in combinatie met een effen shirt is een nep tattoo sleeve een echt stoer statement. De sleeve of halve sleeve fake tattoo is populairder dan ooit. Muzikanten, acteurs en sporters hebben steeds vaker een sleeve die hun hele arm bedekt. Dat wil jij natuurlijk ook! Helemaal nu de zon weer schijnt, je hard hebt getraind met dumbbells en je armen onbedekt zijn. Maar welke fake tattoo sleeve of halve sleeve past bij jou? Of wil je juist een peace om je ‘echte ik’ eindelijk te laten zien aan de rest van de wereld? Het kan natuurlijk ook zijn dat je eerst even wil experimenteren met een neppe tattoo sleeve voor je echt in je huid laat prikken. Hoe dan ook; met een neppe sleeve tattoo steel jij de show tijdens een feest, party of festival.

Verschillende soorten sleeve tattoos

Met een fake tattoo sleeve ben je direct hip en happening. En het mooie is dat je steeds een andere sleeve kunt dragen die past bij je outfit of zelfs je stemming. Ben je recalcitrant? Pin-ups, harten met ‘moeder’, doodskoppen en magere hein geven je een badass uitstraling. Ben je in een romantische bui? Misschien zijn dan engelen, vlinders, aaibare dieren en bloemen meer geschikt. Wat je ook wil zeggen, met een nep tattoo sleeve geef je een duidelijk signaal af. Gelukkig is de keuze reuze en is er altijd een neppe sleeve tattoo die op dat moment helemaal op jouw lijf geschreven is. 

Een fake sleeve tattoo voor gelegenheden

Heb je kaartjes voor een concert van Anouk, Hazes of Douwe Bob? Hoe cool is het dan dat jij ook een vette fake sleeve tattoo op je arm hebt, net als je idool! Er is een nep sleeve voor echt elke gelegenheid. Concerten, feesten party’s… Wat het thema ook is, jij draagt een sleeve tattoo die er helemaal bij past. Supertof bij een T-shirt, maar ook bij een mooi zomerjurkje als je naar een strandfeest gaat. 

Experimenteren met tijdelijk sleeve tattoo

Zeker een sleeve tattoo is iets dat je niet zomaar doet. Je moet er een paar keer voor terugkomen en het is een kostbaar geintje. Dus voor je iets permanent op je arm laat zetten is het misschien een goed idee om met een fake tattoo sleeve sticker uit te proberen om te ontdekken waar je blij mee bent. Je plakt hem op en kunt kijken of die staat bij je persoonlijkheid en bijvoorbeeld je kledingstijl. Na een paar dagen haal je hem er ook zo weer af en plak je een andere tijdelijke sleeve tattoo op. 

Nep sleeve tattoo kopen bij neptattoo.be

Als je gaat voor een fake tattoo voor op je rug, borst, hand, arm (sleeve) of been wil je natuurlijk wel zeker weten dat die ook goed blijft zitten. En niet van echt te onderscheiden is. Kies daarvoor een nep sleeve tattoo of halve sleeve van neptattoo.be, dan weet je zeker dat je kwaliteit krijgt voor een schappelijke prijs. Wij hebben een gigantische collectie en als je niet tevreden bent over je fake tattoo stuur je hem terug en krijg je direct je geld terug. En de verzending van je tijdelijk sleeve tattoo? Die is gratis! 

has been added to your cart.
Checkout