Borst tattoo

Tijdelijke borst tattoo

Eindelijk beginnen al die uren in de sportschool zijn vruchten af te werpen. Je borstspieren staan strak en dat wil je laten zien ook. Dus als de gelegenheid zich voordoet ga jij voor een fake tattoo op de borst om de aandacht op je torso te vestigen. Met een nep tattoo op je borst zie je er stoer en sexy uit, helemaal als je een paar extra knoopjes van je shirt open laat staan. Als je zo doorgaat met gewichten verplaatsen wordt het straks misschien wel een echte tattoo, maar met een neptattoo op de borst kun je eerst even kijken of het wat voor je is. En welke stijl bij je past. Wanneer je straks weer volop naar feesten of festivals gaat is het tijd om je van je beste kant te laten zien.

Verschillende soorten borst tattoos

Een fake tattoo op je borst zegt iets over wie je bent. Mysterieus, stoer, sexy, hip, creatief, spiritueel… Maar wie zegt dat je per se een iemand bent? Misschien ben je het ene moment wel badass en op een ander moment lief en romantisch. Wie je ook bent of wie je wil zijn, voor iedereen en voor elke mood is er een nep tattoo. Tribal, gothic, Maori, Japans, dierenwereld, tekst, old scool, pin-up. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een nep tattoo voor op je borst voor. Dus wat je eerstvolgende (thema)feest of festival ook is, zoek er een passende tijdelijke tattoo bij en ga ervoor!

Een fake borst tattoo voor gelegenheden

Wie je bent, wat je stemming is en waar je naartoe gaat zijn factoren die meespelen voor de keuze van een nep tattoo. Maar soms is het leuk om iets heel anders te doen dan mensen verwachten. Als je naar een concert van een rockband gaat ligt het voor de hand dat er doodskoppen, magere hein, slangen en messen in je nep borst tattoo zijn verwerkt. Maar als er een lieftallige engel met harp onder je stoere gerafelde shirt uitkomt is dat misschien wel veel aparter. En als je naar een mellow houseparty gaat is het gaaf als je een shockerende fake tattoo op je borst laat zien met hardcore skull & bones. Je wil toch niet zijn zoals de rest? Nee, jij bent anders. Jij zet de trend.

Experimenteren met tijdelijk borst tattoo

Een echte tattoo is een serieuze beslissing die je niet zomaar neemt. Als die er eenmaal opzit is het in principe voor altijd. Dus voordat je die stap naar de tattooshop zet is het verstandig om eerste te experimenteren met een fake tattoo. Zo kun je een beetje uitproberen waar die het mooist staat en welke stijl bij je past. Je plakt ‘m eenvoudig op en loopt er een tijdje mee rond om aan te wennen. En als je flauw bent van je tijdelijke borst tattoo haal je hem heel makkelijk weer weg en kun je wat anders proberen. 

Nep borst tattoo kopen bij neptattoo.be

Neptattoo.be is gespecialiseerd in fake tattoos voor op de borst, rug, hand, arm (sleeve) en been. Bij Neptattoo.be heb je keuze uit een zeer uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. We sturen je bestelling kosteloos op en op de site staat een duidelijke gebruikshandleiding. Toch niet tevreden? Als je de fake tattoo voor op je borst terugstuurt krijg je gewoon je geld terug. Dat is pas service!

is toegevoegd aan je winkelmand.
Afrekenen