Hand tattoo

Banner Neptattoo
Banner Neptattoo

Tattoos op je handen zijn steeds populairder aan het worden in het hedendaagse straatbeeld. Omdat steeds mensen er al een hebben is het breed maatschappelijk geaccepteerd en kijkt niemand meer echt op van zichtbare afbeeldingen op de rug van de hand of op de vingers. Een fake tattoo hand is bij uitstek geschikt om een statement uit te dragen. Je kunt ermee laten zien wat voor persoon je bent en waar je voor staat in het leven. Extravert, mysterieus, stoer, sexy, recalcitrant, player, muzikaal… Maar je kunt ook kiezen om een iets subtielere nep tattoo op je hand te plaatsen in je handpalm of op de zijkant van je vinger. Op die manier is deze niet steeds opvallend zichtbaar, alleen als je bijvoorbeeld je hand uitsteekt. Een echte hand tattoo is eigenlijk altijd zichtbaar. In tegenstelling tot een tattoo op je arm, borst of rug kun je die op je hand niet even bedekken met een kledingstuk. Het is heel belangrijk om een tijdelijke hand tattoo of nep vinger tattoo simpel te houden. Je hand of vinger heeft namelijk maar een beperkt oppervlak en te drukke afbeeldingen slippen helemaal dicht en worden onherkenbaar. 

Verschillende soorten hand tattoos

Helemaal in combinatie met opvallende ringen en armbanden is een fake tattoo op je hand een opvallende lichaamsversiering. Een nep hand tattoo of fake tattoo  op je vinger maakt je outfit helemaal af. Het werkt super contrasterend als je bijvoorbeeld een net pak draagt. Het geeft je net dat rauwe randje als je een mooie elegante jurk of blouse aan hebt. En het is spannend als je hem combineert met bijvoorbeeld een fake tattoo sleeve of nep tattoo  op je borst. Letters op de vingers zijn heel bekend. Als je dan de vuisten balt en vooruitsteekt lees je bijvoorbeeld op de vier knokkels van de ene hand ‘hate’ en op de andere ‘love’. Hoe badass wil je het hebben!

Een fake hand tattoo voor gelegenheden

Een coole fake tattoo op je hand is de ideale accessoire voor een themafeestje bijvoorbeeld. Omdat een nep tattoo op je hand altijd zichtbaar is kun je er een echt statement mee maken. Vooral in Azië en Noord-Afrika is de zogenaamde henna tattoo heel populair. Die is opgebouwd uit allemaal stipjes en zie je vaak bij hindoestaanse en Marokkaanse vrouwen op de handen. Dus als het thema 1001-nachten is zit je met een nep hand tattoo in henna stijl helemaal goed! Maar ook als het thema rockbitch is maak je met een stoere nep tattoo op je hand een onvergetelijke indruk.

Experimenteren met tijdelijk hand tattoo

Een echte hand tattoo is een serieuze beslissing. Omdat in je handen en vingers veel zenuwuiteinden zitten is het vaak een pijnlijke aangelegenheid. Daarbij komt dat je handen vaak worden blootgesteld aan zonlicht en komen dagelijks in aanraking met allerlei stoffen zoals zeep, lotion, shampoo en water. Ze moeten daardoor vaak worden bijgewerkt. Met een neppe hand tattoo kun je eerst eens op je gemak uitproberen of het iets voor je is. Probeer verschillende stijlen en afbeeldingen. Kijk welke fake tattoo op jouw hand en bij je persoonlijkheid past. 

Nep hand tattoo kopen bij neptattoo.be

Vooral een fake tattoo op je hand moet goed zitten en niet van echt te onderscheiden zijn, hij zit namelijk op een plek die iedereen direct ziet. Ga daarom naar een gerenommeerde shop als neptattoo.be om ze te bestellen. Dan weet je zeker dat je toptattoos krijgt tegen een goede prijs. Je kunt kiezen uit veel verschillende ontwerpen dus jouw favoriet zit er zeker bij. We berekenen geen verzendkosten en ben je toch niet tevreden? Stuur je tijdelijke hand tattoo terug en je krijgt je geld ook direct terug. 

has been added to your cart.
Checkout