Over ons

Wij zijn gek op tattoos!

Wij houden van tattoos, net als talloze andere mensen. Tattoos zijn stoer en sexy. Ze zeggen iets over je persoonlijkheid en voegen iets toe aan je outfit. Maar welke past bij jou? En welke tattoo is over 10 jaar ook nog cool? Als de inkt eenmaal in je huid zit is er geen weg meer terug. Wil je een tijdelijke tattoo om te kijken hoe het staat? Of om je outfit iets extra’s te geven voor dat ene feest of festival? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Tattoos zijn ook trendgevoelig

Tattoos zijn aan onderhevig aan trends. Vroeger waren ankers, pin-ups, religieuze afbeeldingen en linten met daarin ‘moeder’ heel populair. Vervolgens kwamen de tribals, diepzinnige teksten (soms in het chinees) en stripfiguren. Opgevolgd door dieren, traditionele Maori en namen of portretten van geliefden. Het nadeel van een modetattoo is dat een tattoo voor eeuwig is en dat de modegrillen veranderen. Aan de andere kant komen sommige stijlen ook weer terug. Old school, Maori en dieren zijn eigenlijk nooit echt weggeweest.

Tijdelijk trendy

Dit alles inspireerde ons om neptattoo.be op te richten. Zo kun je even uitproberen wat je leuk vindt voor je het echt op je lichaam laat vereeuwigen. Of je gebruikt ‘m als tijdelijke trend als aanvulling op je outfit.